+
Mit keressek?
Hol keressek?
Paraméterek
Gyártók
Ár szűkítés

Mini üvegház virágokkal

  • 3 100 Ft
db
Kosárba

Termék leírás

Legyen saját virágoskerted!
Nevelj virágokat akár a teraszodon is! Ezzel a készlettel biztosan sikered lesz.
A készlet tartalmaz: 1 db Pet üvegház (más növények neveléséhez is használható) 6 cserép+ 6 tasak virágmag: Kék nefelejcs, Margaréta, Primula, Pillangóvirág, Ligetszépe, Kúpvirág

Használati útmutató: áztasd be a kókuszrost pogácsákat langyos vízbe. Egy pogácsa egy cserép megtöltéséhez szükséges földet fog eredményezni. Tedd a földet a cserépbe, szórjál rá magokat, takard kevés földdel. Elég 5-10 magot szórni egy cserépbe, a többit tartsd meg a következő magvetéshez. Locsold meg a magvetéseket, aztán helyezd a cserepeket a PET üvegházba. Zárd be az üvegházat és helyezd világos helyre. Naponta nyisd ki, szellőztesd meg legalább 5 perc erejéig, hogy elkerüld a penészedést. A föld könnyen kiszárad, pótold a vizet szükség szerint. Amikor a növénykéid elérték az 5 cm magasságot, ültesd át őket egyenként egy-egy 6-8 cm-es cserépbe vagy joghurtos pohárba (aminek az alját kilyukasztottad) és nevelj belőlük palántát. Amikor a palánták gyökere átszőtte a cserepet (poharat) ültesd ki őket a balkonládába vagy a kertbe. (május elején, legkorábban). A májusi kiültetéshez a csíráztatást február-márciusban kezdjed.

Szamóca tanácsa a kertészkedéshez: Ne használd el egyszerre az összes magot. A csomagban 2-3 alkalomra elegendő bio vetőmagot találsz. Az üvegházban bármikor vethetsz új növényeket. Az üvegházat más növények csíráztatására vagy akár dugványok gyökereztetéséhez is használhatod, sok éven keresztül.

Egyéb adatok

Szállítási idő2-3 nap
GyártóRadis et capucine

Vélemények

Vélemény írásához be kell jelentkeznie vagy regisztrálnia kell!

Kérdezzen a termékről!

Mi a második számjegye a 4753 számnak?

Kapcsolat

Hírlevél

Viltor - webáruház készítés és bérlés

A weboldal használatával Ön beleegyezik a sütik (cookie) fogadásába és elfogadja a vásárlás menetével, valamint az adatkezelési gyakorlatunkkal kapcsolatos irányelveket.