+
Mit keressek?
Hol keressek?
Paraméterek
Gyártók
Ár szűkítés

Levendula - dekor kaspóban

Termék leírás

Nevelj levendulát dekor kaspóban - szép dísze lesz a teraszodnak, balkonodnak, kertednek. Illatos virágai odavonzzák a lepkéket. Megszáríthatod a virágokat és készíthetsz belőlük szörpöt, teát vagy belemorzsolhatod házi készítésű bonbonba vagy süteménybe.

A csomag tartalma: kókuszrost pogácsa, rusztikus dekor-cserép 13 cm, vetőmag.
Lavandula angustifolia 0,08 g
Nevelési tanácsok:
A kókuszrost pogácsákat áztasd be langyos vízbe (tömegük kétszeresébe). A keletkezett ültetőföldet tedd a virágcserépbe. Szórd rá a magokat, távoságot hagyva egymás között. Csak a magok felét hazsnáld fel, a többit használd egy következő magvetéshez.Takard le a magokat kevés földel, öntözd meg és helyezd meleg helyre (ablak párkányra). Tartsd nedvesen a földet rendszeres öntözéssel de a fölösleges vizet öntsd el a cserépalátétből. Miután a növényékék kibújtak ritkítsad őket, a kiritkított növényeket ültesd át egy másik cserépbe és neveld tovább. Elég ha 3 növénykét hagysz meg egy cserépben. Tápoldatozd organikus trágyával, neveld fényes helyen. Áprilistól helyezd a szabadba és szüretelj. Származási ország: Franciaország. Forgalmazó: Szamóca Kiskertész kft.. 3 éves kor alatt szülői felügyelettel ajánljuk.

Egyéb adatok

Szállítási idő2-3 nap
GyártóRadis et capucine

Vélemények

Vélemény írásához be kell jelentkeznie vagy regisztrálnia kell!

Kérdezzen a termékről!

Melyik az első szín ebben a listában: zöld, sárga, piros?

Kapcsolat

Hírlevél

Viltor - webáruház készítés és bérlés

A weboldal használatával Ön beleegyezik a sütik (cookie) fogadásába és elfogadja a vásárlás menetével, valamint az adatkezelési gyakorlatunkkal kapcsolatos irányelveket.