+
Mit keressek?
Hol keressek?
Paraméterek
Gyártók
Ár szűkítés

Táncoló növény

  • Cikkszám: 287331 600 Ft
db
Kosárba

Termék videó

https://www.youtube.com/watch?v=Ta4I5Uwv9m0

Termék leírás

Zene hatására a "táncoló növény" levelei mozgásba kezdenek, a növény táncra perdűl. A "táncoló növény" (Desmonium gyrans syn. Codariocalyx motorius - pillangósvirágúak családja) a mimózához és a rovarfogó növényekhez hasonlóan, a szenzitív növények csoportjához tartozik, Ázsia trópusi részéről származik nálunk szobanövényként nevelhető, a lakásban. A zene, a vibrálás rezgés, a frekvencia, a hanghullámok hatására a levelek megmozdúlnak.

A doboz tartalma:
- agyagcserép alátéttel
- kókuszrost pogácsa
- vetőmag (Desmonium gyrans)

Nevelési útmutató:
- A kókuszrost pogácsát áztasd be langyos vízbe, hogy megduzzadjon. Helyezd a cserépbe. Vessél el 3-4 magot és takard le 0,5 cm földel. Műanyag palackból készíts a cserépre tetőt, vagy helyezz rá egy méretes befőttes üveget. hogy a párát megtartsa. Minden nap 5 perc szellőztetés szükséges, hogy a föld ne penészedjen be ilyenkor vedd le 5 percre a műanyag vagy üveg tetőt. Csírázás után, vedd le a műanyag tetőt és neveld világos helyen a banánfát. Miután kinőtte a kis cserepet, ültesd át egyre nagyobba. A "táncoló növény" savanyú táptalajt szeret, tőzeget hazsnálj a az átültetésnél.
Szamóca tanácsai:
Nem szereti a pangó vizet, átültetésnél tegyél a cserép aljára kavicsot. Inkább gyakrabban öntözd, kevés vízzel és soha ne száradjon ki a föld. Ha radiátor felett neveled, figyelj arra, hogy ne száradjon ki. Szereti a fényt, neveld az ablakpárkányon. Nyáron több, télen kevesebb vizet igényel.
Származási ország: Franciaország. Forgalmazó: Szamóca Kiskertész kft.. 3 éves kor alatt szülői felügyelettel ajánljuk.

Egyéb adatok

Szállítási idő2-3 nap
GyártóRadis et capucine
Honlaphttp://Radis et capucine
Származási országFranciaország

Vélemények

Vélemény írásához be kell jelentkeznie vagy regisztrálnia kell!

Kérdezzen a termékről!

Melyik érzékszervvel hallunk: szem vagy fül?

Kapcsolat

Hírlevél

Viltor - webáruház készítés és bérlés

A weboldal használatával Ön beleegyezik a sütik (cookie) fogadásába és elfogadja a vásárlás menetével, valamint az adatkezelési gyakorlatunkkal kapcsolatos irányelveket.